Maanpuolustuskurssiyhdistyksen
Turvallisuuspolitiikan ilta 23. maaliskuuta 2021

Vuoden ensimmäinen turvallisuuspolitiikan ilta järjestettiin 23. maaliskuuta 2021 klo 18.00 verkossa.

Tilaisuuden tallenne on jäsenistön katsottavissa kahden kuukauden ajan osoitteessa

Lähetyksen ja tallenteen avaaminen vaatii turvallisuuspolitiikan illan kutsukirjeessä ilmoitetun käyttäjätunnuksen (username) ja salasanan (password). Tarvittaessa näitä voi tiedustella yhdistyksen toimistosta maanpuolustuskurssiyhdistys@gmail.com

Pyydämme huomioimaan, että tunnuksia ei saa antaa eteenpäin ja alustusta seuraava kysymys–vastaus-osio ei ole julkinen vaan noudattaa Chatham House -sääntöä.

Maanpuolustuskurssiyhdistyksen
Kevätkokous 19. toukokuuta 2021

Maanpuolustuskurssiyhdistyksen kevätkokous järjestetään keskiviikkona 19. toukokuuta 2021. Jäsenistö voi osallistua kevätkokoukseen suorana verkossa tällä sivulla kevätkokouspäivänä julkaistavan linkin kautta. Lisäksi tilaisuuden tallenne on katsottavissa kahden kuukauden ajan. Tilaisuuden kirjautumistunnukset lähetetään jäsenistölle kokouskutsun yhteydessä.

Maanpuolustuskurssiyhdistys ry 2021