Maanpuolustuskurssiyhdistyksen ja Suomalaisen Tiedeakatemian

tilaisuus 31.3.2022

Tilaisuus on katsottavissa verkossa suorana klo 18.00–19.30 ja tallenteena tilaisuutta seuraavana päivänä.

Klikkaa tästä siirtyäksesi lähetykseen.

Tilaisuuden aiheena on "suomalainen kriisinkestävyys 2020-luvulla". Tilaisuudessa kuullaan puolustusministeri Antti Kaikkosen tervehdys sekä Suomalaisen Tiedeakatemian pääsihteerin Pekka Aulan ja Maanpuolustuskurssiyhdistyksen puheenjohtajan Kari Kuusiniemen avaussanat. Tämän jälkeen siirrytään EVAn johtajan Emilia Kullaksen moderoimaan paneelikeskusteluun.

Keskustelun panelistit ja heidän aiheensa ovat:

Pääjohtaja Gita Kadambi, Suomen kansallisooppera ja -baletti (henkinen kriisinkestävyys)
Ilmakehätutkija Markku Kulmala, Helsingin yliopisto (tieteen näkökulma kriisinkestävyyteen)
Alivaltiosihteeri Leena Mörttinen, valtiovarainministeriö (talous)
Johtaja Mika Salminen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (väestön toimintakyky ja palvelut)
Johtaja Teija Tiilikainen, Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus (kansainvälinen ja EU-toiminta).

Maanpuolustuskurssiyhdistyksen verkkotilaisuus 3.3.2022

Tilaisuus "Euroopan turvallisuus murroksessa" on katsottavissa tallenteena klikkaamalla tästä ja käyttämällä tilaisuuden kutsussa kerrottua salasanaa.