Maanpuolustuskurssiyhdistyksen
Max Jakobson Memorial Lecture 10. joulukuuta 2020

Max Jakobson Memorial Lecture -sarjan tilaisuus järjestetään 10. joulukuuta 2020 klo 18.00 alkaen. Yhdistyksen vieraana on Viron tasavallan presidentti Kersti Kaljulaid.

Tartuntatautitilanteen takia tilaisuus toteutetaan verkossa. Tilaisuus on seurattavissa suorana klo 18.00 alkaen ja tilaisuuden jälkeisestä viikosta alkaen kuukauden ajan tallenteena kokonaisuudessaan (sekä puhe että kysymys ja vastaus -osio).

Puhujavieraalle voi lähettää kysymyksiä joko lähetyksen aikana verkossa tai etukäteen sähköpostitse yhdistyksen toimistoon osoitteeseen toimisto@maanpuolustuskurssiyhdistys.fi

Lähetyksen linkki julkaistaan tällä sivulla viimeistään 10. joulukuuta aamupäivällä. Lähetyksen avaamiseksi tarvitaan jäsenistölle lähetetyssä kutsussa mainittu kirjautumistunnus ja salasana.

Tiedotamme tällä sivulla, mikäli tilaisuuteen tulee muutoksia covid-19-pandemian takia.

Maanpuolustuskurssiyhdistys ry 2020